Individuel terapi

I individuel terapi tager vi udgangspunkt i det, som fylder i livet for dig. Det, som kan opleves svært at handle i, vanskelige følelser eller problemfyldte relationer.


Det kan være oplevelsen af at være fastlåst i et livsvilkår eller tanker om ønsker og drømme for fremtiden.

Du er eksperten i dit eget liv, og jeg vil gerne med nysgerrighed være med til at undersøge, hvordan konklusionerne i dit liv er sat sammen, og hvad der kan være en hjælp videre frem.


Læs om parterapi

Sagt om mig

Da jeg startede mit forløb hos Dorthe, føltes alt om mig fuldstændig håbløst. Jeg kunne ingen håb finde, jeg kunne ingen ro finde og ikke mindst glæden. Jeg følte nærmest, at jeg ikke kunne trække vejret.


Men efter et forløb hos Dorthe skal jeg lige love for, at jeg fik livsglæden tilbage. Jeg fandt ud af hvordan jeg skulle trække vejret ordentligt, hvordan jeg kunne kommunikere rigtigt, men ikke mindst hvordan jeg fik mit hoved og min krop til at samarbejde i stedet for at modarbejde hinanden.


Efter mit forløb er brikkerne faldet på plads, og jeg har helt klart fået min livsglæde igen. Jeg kan stærkt anbefale et forløb hos Dorthe, for det har givet mig en enorm ro, overskud, glæde, lyst og ikke mindst tro på, at alt godt kan blive godt igen.

Freja

Dorthe kan stærkt anbefales!


Hun er den mest hjertevarme terapeut, jeg har været hos. Hendes evne til at se mellem linjerne og opfange de mønstre, der har udspillet sig i mit liv, har virkelig været effektiv i min personlige udvikling.


Dorthe har bidraget til en øget bevidsthed om mig selv, min barndom og hvilke mønstre, jeg ubevidst udspillede i mit liv og på den måde tiltrak ting og personer, som ikke gjorde noget godt for mig.


Hun har været min guide igennem en svær periode af mit liv, hvor jeg ikke var i kontakt med min mavefornemmelse og havde svært ved at træffe de rigtige beslutninger.


Jeg har lært at sortere og mærke efter, hvad der er rigtigt for mig. Det er en fantastisk følelse!


At vælge Dorthe som terapeut har været en kæmpe investering i mig selv, og det har været alle pengene værd!

Mille